O Πειραιάς διοργανώνει τον αγώνα Street Relays

O Πειραιάς διοργανώνει τον αγώνα Street Relays

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πειραιάς είναι πανέτοιμος να διοργανώσει τον έκτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Street Relays, μια νέα πρωτοποριακή διοργάνωση αγώνων σκυταλοδρομιών, που διεξάγονται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε στη Ραφήνα, ακολούθησαν η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, τα Ιωάννινα και τη σκυτάλη θα πάρει στις 2 Νοεμβρίου ο Βόλος.

Η τελευταία στάση των Street Relaysκαι τα Kids Relaysθα διεξαχθεί από τις 10:30έως τις 13:30 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Τα Street Relays είναι αγώνες 4×2500 μ. και 2×5000 μ. και τα Kids Relaysαγώνες 4×100 μ. και 4×200 μ.

Στο υπέροχο νεοκλασικό ανακαινισμένο αίθριο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Οκτωβρίου η συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και πλειάδας κορυφαίων Ελλήνων πρωταθλητών.

Ο Διευθυντής Οργάνωσης των Street Relays, Λευθέρης Πλακίδας, υπογράμμισε: «Αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, με τον αγώνα στον Πειραιά να είναι ο έκτος και τελευταίος για το 2014. Το 2015 φιλοδοξούμε οι 6 πόλεις να γίνουν 12. Η διαδρομή που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας είναι υπέροχη, μαγική. Η δε συνεργασία μας με τον Δήμο Πειραιά, άψογη».

 ΟΙ ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους αγώνες στη διεύθυνση www.relays.gr μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή