Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για το δυστύχημα στην Π. Ράλλη

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για το δυστύχημα στην Π. Ράλλη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Την προφυλάκιση του νεαρού οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο πριν λίγες ημέρες στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη διατάσσει με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Οι δικαστές του Συμβουλίου , που συνεδρίασε μετά από διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε ανακριτή και Εισαγγελέα για το αν θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά ή όχι ο 27χρονος οδηγός , τάχθηκε με το βούλευμα που εξέδωσε υπέρ της άποψης του ανακριτή της υπόθεσης και αποφάσισε την προφυλάκιση του νεαρού.

 Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Μ.Ε., Αλβανός υπήκοος, οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, που απολογήθηκε από το Τζάνειο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες ενώπιον του 4ου ανακριτή, είναι κατηγορούμενος για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια. Μετά την απολογία του η πλευρά της ανάκρισης είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος , που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων, πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή ενώ ο Εισαγγελέας είχε την άποψη πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ο νεαρός υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία και ότι την επίμαχη μέρα και ώρα υπέστη κρίση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει το όχημά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή