Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Η αγωνιστική του μεγάλου αγώνα

Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Βέροια, στην Τούμπα. Συνοπτικά το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα: 15.00: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, 17.15: Κέρκυρα – Πλατανιάς, ΠΑΟΚ – Βέροια, Παναιτωλικός – Πανθρακικός, 19.30: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αύριο: 19.30: Ξάνθη – Νίκη Βόλου.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Τα βλέμματα στη Λαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Πανηλειακό και η Λαμία τη Λάρισα στα σημαντικότερα παιχνίδια του διημέρου στη Φούτμπολ Λιγκ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Παρασκευή: 1ος όμιλος, 15.00: Απόλλων Σμύρνης – Πανηλειακός. Αύριο: 16.00: Παναιγιάλειος – Καλλιθέα. 2ος όμιλος: 15.00: Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας. Αύριο: 18.00 Λαμία – Λάρισα.

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο δεύτερος στόχος

Ο Αρης υποδέχεται την Καστοριά για τον 2ο γύρο του 1ου ομίλου του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα αρχίσει στις 14.30.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμένη αίγλη

Χωρίς να διατηρεί την αίγλη του παρελθόντος, το ντέρμπι… ονομάτων, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ρίχνει σήμερα στο ΟΑΚΑ (17.00) την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Τυπικά γηπεδούχοι θα είναι οι «πράσινοι». Νωρίτερα, στις 12.30, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ. Για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ιπποκράτης – Τερψιθέα, 14.00: Αθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, 15.00: ΠΑΟΚ – Παναθλητικός, 16.00: Ελληνικό – Πρωτέας Βούλας.

ΠΟΛΟ

Διεθνές τουρνουά

Με τους αγώνες των ομίλων και τον μικρό (17.00) και μεγάλο τελικό (18.00) ολοκληρώνεται στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης το διεθνές τουρνουά παίδων στο πόλο. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος αθλητές από Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Παναθηναϊκό, ΑΟ Π. Φαλήρου, ΝΟ Χανίων και ΝΟ Πατρών.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Δράση στον Μαραθώνα

Κορυφαίοι Ελληνες και Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες της τοξοβολίας παίρνουν μέρος στον διεθνή αγώνα «Τύμβεια», που ολοκληρώνεται σήμερα στον Μαραθώνα (Δημοτικό Στάδιο, στην εκκίνηση του Μαραθωνίου δρόμου). Από 11.00 έως 14.00 οι θεατές θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο άθλημα υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρχουν και άλλες δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σπορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή