Sleek look: Πώς θα το πετύχετε

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ωραία τα ίσια μαλλιά όταν, βέβαια, δεν φριζάρουν και δεν χαλάει η φόρμα τους κατευθείαν. Ειδικά εάν θέλετε να έχετε ένα sleek look και παράλληλα effortless, τα ίσια, μακριά μαλλιά είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα να έχει για μία τέλεια εμφάνιση. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το ίσιο χτένισμα που τόσο πολύ θέλετε!

1.Ποτέ δεν εφαρμόζετε το ισιωτικό μαλλιών σε βρεγμένο μαλλί. Καταστρέφει κυριολεκτικά την τρίχα των μαλλιών σας.

2. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας κάποιο προϊόν. Αντιμετωπίστε τους κόμπους στα βρεγμένα μαλλιά με κάποιο προϊόν που να τους ξεμπερδεύει.

3.Μην ξεχνάτε το προϊόν κατά του φριζαρίσματος. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα στα μαλλιά σας, αφού όχι μόνο θα λαδώσουν γρήγορα, αλλά και δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ωστόσο τώρα που είναι φθινόπωρο και έχει αρκετή υγρασία, ένα προϊόν κατά τoυ φριζαρίσματος- που θα βάλετε αφού τελειοποιήσετε το χτένισμα σας- είναι απαραίτητο.

4.Ξεκινήστε το ίσιωμα από την ρίζα. Αν δεν ισιώσετε καλά τη ρίζα των μαλλιών σας, τότε όχι μόνο δεν θα φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα αλλά είναι αρκετά πιθανό να μην κρατήσει όσο θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή