Μυστικά ομορφιάς για τέλειες βλεφαρίδες

Μυστικά ομορφιάς για τέλειες βλεφαρίδες

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που δεν έχει τύχει να κάνετε ποτέ σε κάποιον make up artist κι υπάρχουν μυστικά που δεν έχει μοιραστεί κανένας μαζί σας, παρόλο που σας είναι πολύ χρήσιμα. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι ειδικοί για τέλειες βλεφαρίδες;

Τι να προτιμήσω: μία μάσκαρα για όγκο, μήκος ή για να διαχωρισμό;

Δεν είναι κακό να θέλετε ένα εξειδικευμένο αποτέλεσμα. Μπορεί να σας αρέσουν, οι μακριές βλεφαρίδες και να μην χρειάζεστε τον όγκο, ωστόσο αφού υπάρχουν προϊόντα που προσφέρουν παραπάνω από μία ιδιότητα, τότε γιατί να μην διαλέξετε αυτό;

Πως ξεχωρίζετε μία καλή μάσκαρα από μία όχι και τόσο καλή;

Όταν βλέπετε υπολείμματα από μάσκαρα, τα οποία να έχουν πέσει στην περιοχή του ματιού –δηλαδή μαυράκια εκεί που είναι οι κύκλοι-, τότε καταλαβαίνετε πως το προϊόν δεν είναι πολύ καλό.

Πριν βάψουμε τις βλεφαρίδες, τις χτενίζουμε κιόλας;

Δεν είναι κακό να τις χτενίσουμε, αφού έτσι όχι μόνο τις διαχωρίζουμε αλλά διώχνουμε και τα υπολείμματα από πούδρα, make up και σκιές. Μην χρησιμοποιείτε πολύ το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, αφού τις ταλαιπωρεί και μπορεί να τις σπάσει.

Πως βάζω μάσκαρα;

Αρχικά δεν κοιτάμε προς τα πάνω αλλά ευθεία στον καθρέφτη για να ελέγξουμε αν την βάζουμε σωστά ή όχι. Στη συνέχεια ακουμπάμε το βουρτσάκι στη ρίζα και το στρίβουμε προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό η βλεφαρίδα αποκτά τρισδιάστατο εφέ και διαχωρίζεται η μία από την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή