Το ιδανικό μακιγιάζ για καστανά μάτια

Το ιδανικό μακιγιάζ για καστανά μάτια

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καστανό χρώμα στα μάτια είναι χαρακτηριστικό των μεσογειακών γυναικών. Είτε τα μάτια σας είναι καστανοπράσινα, ανοιχτό μελί ή πολύ σκούρο καφέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων για να αναδείξετε το βλέμμα σας και το χρώμα των ματιών σας.

4  αποχρώσεις που θα αναδείξουν τα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο:

1. Το πράσινο. Το πράσινο χρώμα που θα επιλέξετε είτε σε σκιά είτε σε μολύβι, πρέπει να έχει μεταλλικούς τόνους ώστε να γυαλίζει λίγο παραπάνω. Το απαλό φυστικί είναι η καλύτερη και η πιο must επιλογή όσον αφορά στο συγκεκριμένο χρώμα.

2. Το σκούρο μπλε. Το navy μπλε είναι το καλύτερο υποκατάστατο του μαύρου. Αν θέλετε να κάνετε απαλό smokey eye ή να χρησιμοποιήσετε ένα πιο φωτεινό χρώμα, τότε το μπλε θα κάνει το βλέμμα σας πιο γλυκό και τα μάτια σας πιο μελί.

3. Γήινα χρώματα. Το μπεζ και το λευκό ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα γήινα χρώματα που αξίζει να βάλει μία γυναίκα με καστανά μάτια είναι το χρυσό και το χάλκινο. Το ‘’διακριτικό’’ χρυσό θα δώσει λάμψη στο βλέμμα σας και θα δείξει πιο ζεστά τα καστανά σας μάτια. Το χρώμα του χαλκού θα δώσει μια λάμψη στο βλέμμα σας αν το εφαρμόσετε στην άκρη των ματιών σας.

4. Μάσκαρα με χρώμα. Πείτε ‘ναι’ στο σκούρο μπλε χρώμα ή το μελιτζανί. Το βλέμμα σας θα είναι πιο φωτεινό και γλυκό συγκριτικά με την απλή μαύρη μάσκαρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή