Φλατ μποτάκια για άνετες και κομψές εμφανίσεις

Φλατ μποτάκια για άνετες και κομψές εμφανίσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν έχουμε αρκετό τρέξιμο μέσα στη μέρα, το μόνο που χρειαζόμαστε στα σύνολά μας είναι η άνεση. Το κομμάτι που σίγουρα το εξασφαλίζει σε κάθε μας look, είναι τα φλατ παπούτσια και συγκεκριμένα, τα φλατ μποτάκια που αποτελούν ιδανική επιλογή για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Αφού, λοιπόν, διαλέξετε ένα ζευγάρι που θα είναι άνετο αλλά και stylish, φροντίστε να το συνδυάσετε με τα σωστά κομμάτια που θα δημιουργήσουν μία καλόγουστη και περιποιημένη εμφάνιση.

Με τρουκς, με κορδόνια ή με φερμουάρ, τα φλατ μποτάκια φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζονται με υφασμάτινα παντελόνια ανδρικού τύπου, skater φούστες, mini φορέματα αλλά κι ολόσωμες φόρμες.

Διαλέξτε κλασικά μαύρα μποτάκια με κορδόνια για πιο rock εμφανίσεις ή προσθέστε μερικές girly πινελιές με ένα ζευγάρι floral αρβυλάκια. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να επιλέξετε φλατ ankle boots που θα είναι άνετα αλλά και μοντέρνα.

Φλατ μποτάκια για άνετες και κομψές εμφανίσεις-1

Burberry Shoes & Accessories 285 Ευρώ

 

Φλατ μποτάκια για άνετες και κομψές εμφανίσεις-2

Desigual 168 Ευρώ

 

Φλατ μποτάκια για άνετες και κομψές εμφανίσεις-3

FINDS + F-Troupe 252 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή