Κομψά jackets για τέλειες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Κομψά jackets για τέλειες φθινοπωρινές εμφανίσεις

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα άνετα και στιλάτα jackets αποτελούν μία σίγουρη επιλογή για τα φθινοπωρινά σας σύνολα και φοριούνται όλες τις ώρες της μέρας. Αν σας αρέσουν τα πιο κλασικά κομμάτια, προτιμήστε ένα δερμάτινο jacket σε μαύρο ή καφέ χρώμα. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με το cropped υφασμάτινο παντελόνι σας αλλά και με την pencil φούστα σας για να πετύχετε ένα μοντέρνο και καλόγουστο office look. Αν πάλι επιλέγετε να προσθέτετε μοντέρνες πινελιές στα σύνολά σας, μπορείτε να φορέσετε ένα πολύχρωμο ή με διακριτικά prints.

Αν το στιλ σας είναι πιο bohemian, επενδύστε σε ένα suede πανωφόρι που συνδυάζεται εύκολα με το αγαπημένο σας τζιν αλλά και με τα maxi φορέματά σας ή τις φούστες σας.

Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει στο στιλ σας. Προσπαθήστε μόνο να διαλέξετε ένα jacket που συνδυάζεται με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας για να έχει και ρόλο passepartout σε πρωινά, απογευματινά αλλά και βραδινά σύνολα.

Κομψά jackets για τέλειες φθινοπωρινές εμφανίσεις-1

Axel 60.90 Ευρώ

 

Κομψά jackets για τέλειες φθινοπωρινές εμφανίσεις-2

DKNY 295 Ευρώ

 

Κομψά jackets για τέλειες φθινοπωρινές εμφανίσεις-3

Altuzarra for Target 84 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή