Ανοίγει φτερά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει αποβάλει τις κακές… παλιές συνήθειες, να χάνει βαθμούς στα θεωρούμενα εύκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ενώ στην Τούμπα, με εξαίρεση την πρεμιέρα, έχει το απόλυτο.

Μένει πλέον να δείξει κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί στα παιχνίδια, που έχει να δώσει στο λεκανοπέδιο και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Γιατί η «αχίλλειος πτέρνα» του, για πολλά χρόνια, ήταν τα ματς με τις ομάδες του κέντρου, μακριά από την έδρα του.

Αν μπορέσει να βρει λύση ο Αγγελος Αναστασιάδης σ’ αυτό το πρόβλημα, τότε ο δρόμος θα γίνει πολύ πιο βατός προς την κορυφή. Με την προϋπόθεση, πως ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα αφήσει… αβοήθητο τον Ελληνα προπονητή.

Γιατί είναι σίγουρο πως χρειάζεται να εμπλουτίσει με παίκτες το ρόστερ του, αφού υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και σίγουρα είναι δύσκολο να αντέξουν οι παίκτες που διαθέτει σ’ αυτόν τον μαραθώνιο. Εκτός κι αν επιλέξει ως βασικό στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή και εγκαταλείψει την προσπάθεια για μία διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κάτι τέτοιο δεν θα είναι και καταδικαστέο, αφού η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γεμίσει το ταμείο της ΠΑΕ, δίνοντας την ευχέρεια να σχεδιάσει σε διαφορετικές βάσεις την επόμενη περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή