Μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα το πρωί

Μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα το πρωί

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνήθως το πρωί η επιδερμίδα μας είναι θαμπή και δεν έχει τη λάμψη που θα θέλαμε για να αισθανθούμε καλύτερα. Για να ξυπνάτε κάθε μέρα λαμπερή πρέπει να ακολουθήσετε μια ρουτίνα ομορφιάς που θα διατηρήσει τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας ακόμα κι αν δεν θέλετε να βαφτείτε.

1.Προετοιμασία από το βράδυ. Μία καλή στρώση ενυδατικής κρέμας και της κρέμας ματιών θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας η οποία το πρωί θα είναι πιο λαμπερή και κυρίως δεν θα έχει  ανάγκη από κρέμες και μεγάλη ποσότητα μακιγιάζ.

2. Γυαλάδα. Η πούδρα είναι η λύση: Μία πούδρα σε matte μορφή όχι μόνο θα κρύψει τυχόν σημάδια και ουλές, αλλά θα σας χαρίσει ομοιόμορφη όμορφη όψη χωρίς διχρωμίες.

3. Καλός καθαρισμός πριν βαφτείτε. Ένας καθαρισμός με ειδικό σαπούνι και χλιαρό νερό είναι ότι πρέπει για την επιδερμίδα σας. Το χλιαρό και όχι καυτό νερό ανοίγει τους πόρους και τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται από την επιφάνεια του προσώπου σας.

4. Μακιγιάζ. Αντικαταστήστε το make-up με μια BB κρέμα ή με foundation αντηλιακή προστασία. Less is more και για το μακιγιάζ του προσώπου, όμως μην ξεχνάτε την απαραίτητη μάσκαρα που θα τονίσει τις βλεφαρίδες και το βλέμμα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή