Οι πιο stylish midi φούστες του φθινοπώρου

Οι πιο stylish midi φούστες του φθινοπώρου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φθινοπωρινά σας σύνολα μεταμορφώνονται στα πιο καλόγουστα και κομψά looks αν προσθέσετε τα σωστά κομμάτια. Αυτό, λοιπόν, μπορείτε να το πετύχετε πολύ εύκολα με τις midi φούστες καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε τη φούστα που ταιριάζει στο στιλ σας και κολακεύει τη σιλουέτα σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή κατά τη διάρκεια της αναζήτησή της.

Αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια διαλέξτε μία κλος midi φούστα, μονόχρωμη ή με prints και συνδυάστε τη με πουκάμισα ή κοντές ζακέτες για να πετύχετε κομψά office looks.

Αν η σιλουέτα σας είναι ψηλόλιγνη, τονίστε τη με μία bodycon midi φούστα και φορέτε τη με t-shirts για να δημιουργήσετε μοντέρνα σύνολα.

Αν σας αρέσει το πιο κλασικό στιλ, δοκιμάστε να φορέσετε την pencil φούστα σας με ένα λευκό ή ριγέ πουκάμισο και την κλασική μπεζ ή μαύρη καπαρντίνα.

Οι πιο stylish midi φούστες του φθινοπώρου-1

Axel 82,90 Ευρώ

 

Οι πιο stylish midi φούστες του φθινοπώρου-2

Missselfridge.com 60 Ευρώ

 

Οι πιο stylish midi φούστες του φθινοπώρου-3

Benetton 39,95 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή