Την απόκτηση του Ραούλ ανακοίνωσε η New York Cosmos

Την απόκτηση του Ραούλ ανακοίνωσε η New York Cosmos

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις ΗΠΑ και τη θρυλική New York Cosmos, την ομάδα που πρώτη επένδυσε εκατομμύρια στο αμερικανικό ποδόσφαιρο την δεκαετία του ’70, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραούλ.

Ο Ισπανός άσος, επί σειρά ετών αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της, αναίρεσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνοντας παράλληλα και σημαντική θέση στις ακαδημίες του.

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ με την εκκίνηση της νέας σεζόν του αμερικανικού πρωταθλήματος, τον Απρίλιο του 2015, χωρίς ωστόσο, να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι οικονομικές της λεπτομέρειες.

H New York Cosmos, με την σημερινή της μορφή, επανιδρύθηκε το 2010 και αγωνίζεται στην North American Soccer League (NASL), δεύτερη τη τάξει κατηγορία στις ΗΠΑ. Κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80  πραγματοποίησε σπουδαίες μεταγραφές, όπως οι Πελέ, Κάρλος Αλμπέρτο και Φρανς Μπεκενπάουερ, σε μια προσπάθεια να καθιερώσει το άθλημα στο αμερικανικό κοινό. Στα μέσα της δεκαετίας του 80’, ωστόσο αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων, για να επανιδρυθεί το 2010.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή