Ενας νεκρός και μία τραυματίας στην πλατεία Βάθη

Ενας νεκρός και μία τραυματίας στην πλατεία Βάθη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας σκοτώθηκε και μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης που συνέβη στις 4 το πρωί της Παρασκευής σε καφενείο-μπαρ στη διασταύρωση των οδών Χίου και Κρήτης, στην περιοχή της πλατείας Βάθη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μπαρ -το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας- και ο συνοδηγός "γάζωσε", με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφενείο όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν συνολικά επτά θαμώνες.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άντρας ελληνικής υπηκοότητας ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του μπαρ, ενώ τραυματίστηκε μια γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, η επίθεση είχε ως στόχο τον ιδιοκτήτη του καφενείου, ο οποίος όμως απουσίαζε την ώρα της επίθεσης.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή