Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν Πρόεδρο

Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν Πρόεδρο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα αλλάξουν τη στάση τους στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος μία ημέρα μετά τη συνάντηση του κ. Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει σε περίπτωση που θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός, ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι το γεύμα πήγε τζάμπα και πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι για μας δεδομένα. Με κανέναν τρόπο δεν πρόκειται να διευκολύνουμε την παραμονή μιας κυβέρνησης που έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό», ενώ υποστήριξε ότι «αυτή είναι η πιο αντικαραμανλική κυβέρνηση. Εχει συνταχθεί πλήρως με την πολιτική Στουρνάρα και Γεωργίου για το χρέος, δικαιολογεί την πολιτική Παπανδρέου και ουσιαστικά “αδειάζει” τον πρώην πρωθυπουργό» (parapolitika fm).

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Καραμανλής να ζητήσει την ψήφο των ΑΝΕΛ για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί γνωρίζει τις δημόσια διατυπωμένες θέσεις τους, ενώ υπενθύμισε ότι και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας: «Το γεύμα ήταν μια ύστατη προσπάθεια του κ. Σαμαρά να βρει συνενόχους και όχι συνεργάτες, και είναι απέλπιδα», κατέληξε ο κ. Καμμένος, που υποστήριξε ότι λυπάται ιδιαίτερα όταν βλέπει τον κ. Καραμανλή και στηρίζει και να παραχωρεί ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που ανέτρεψε την πολιτική του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή