Επιστροφή Γκέκα στην Εθνική, προσωρινά εκτός ο Σαμαράς

Επιστροφή Γκέκα στην Εθνική, προσωρινά εκτός ο Σαμαράς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδήσεις έκρυβαν οι κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον 4ο αγώνα της Εθνικής μας ομάδα στην προκριματική φάση του Euro 2016, με αντίπαλο τους Νήσους Φερόε που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη στις 14 Νοεμβρίου, αλλά και το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Χανιά τέσσερις ημέρες μετά.

Στην προεπιλογή των παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε τόσο τον Φάνη Γκέκα όσο και τον Κυριάκο Παπάδοπουλο, οι οποίοι έχουν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και της Γερμανίας αντίστοιχα. Αντιθέτως, εκτός πλάνων του Ρανιέρι βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Γιάννης Φετφατζίδης αλλά και ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και ενδεχομένως ο Ιταλός τεχνικός να έκρινε πως είναι ανέτοιμος.

Συνοπτικά οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι: Καρνέζης, Κονέ (Ουντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μόρας, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης (Βερόνα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ), Καράμπελας (Λεβάντε), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Μαυρίας (Σάντερλαντ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή