Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκθεση – αφιέρωμα στον Αλέξη Ακριθάκη

H Ελληνογερμανική Αγωγή είναι ένα σχολείο που αγαπά έμπρακτα την τέχνη και έχει διοργανώσει σειρά εικαστικών εκθέσεων με αξιώσεις και ουσία. Πριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε ένα αφιέρωμα με έργα του ρομαντικού και αντισυμβατικού Αλέξη Ακριθάκη, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου. Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά 10 π.μ. με 8 μ.μ. και Σαββατοκύριακο 10 π.μ. με 2 μ.μ. στα εκπαιδευτήρια της οδού Παναγέα, στην Παλλήνη.

Τριήμερο φεστιβάλ «Vinyl is Back»

Τα βινύλια επιστρέφουν αυτό το τριήμερο (31-2/11) στην Τεχνόπολη με το «Vinyl is Back», το φεστιβάλ που τείνει να γίνει θεσμός στην πόλη και αγαπημένη συνήθεια των μουσικόφιλων κατοίκων της. Με γενικό σύνθημα πως η καλή μουσική αξίζει να ακούγεται με τον ιδανικό τρόπο, οι διοργανωτές μαζεύουν τα δισκοπωλεία της Αθήνας αλλά και ιδιώτες συλλέκτες σε μια μεγάλη αγορά με βινύλια, αξεσουάρ και μηχανήματα που ανταποκρίνονται σε κάθε μουσικό γούστο και ανάγκη.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή