Το Λονδίνο προειδοποιεί τους Βρετανούς για τον κίνδυνο επιθέσεων εναντίον τους από το Ισλαμικό Κράτος

Το Λονδίνο προειδοποιεί τους Βρετανούς για τον κίνδυνο επιθέσεων εναντίον τους από το Ισλαμικό Κράτος

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H βρετανική κυβέρνηση προειδοποίησε σήμερα τους Βρετανούς πολίτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για τον αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων εναντίον τους από τους μαχητές που συνδέονται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία, επικαιροποιώντας την επίσημη ταξιδιωτική οδηγία που είχε εκδώσει προκειμένου να επισημάνει την αύξηση του γενικού επιπέδου συναγερμού.

 «Θεωρείται ότι υφίσταται ένας αυξημένος κίνδυνος μιας τρομοκρατικής επίθεσης παγκοσμίως εναντίον βρετανικών συμφερόντων και Βρετανών υπηκόων από οργανώσεις ή πρόσωπα που υποκινούνται από τις συγκρούσεις στο Ιράκ και στη Συρία» αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας. «Θα πρέπει να βρίσκεστε σε επαγρύπνηση αυτήν την περίοδο» επισημαίνεται.

 Η προειδοποίηση αυτή θα περιλαμβάνεται σε όλους τους ιστοτόπους ταξιδιωτικών οδηγιών της κυβέρνησης και ακολουθεί μία αύξηση του γενικού επιπέδου συναγερμού παρά μία συγκεκριμένη αξιόπιστη απειλή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Φόρεϊν Όφις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή