Σύντομα (01/11/14)

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο όμιλος FF στο κέντρο του Λονδίνου

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας της μόδας, στο Λονδίνο, στη Regent Street, επέλεξε ο όμιλος FF Group να εγκαινιάσει τα νέα showroom του σήματος Juicy Couture. Διαθέτοντας το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο Juicy Couture σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο, ο όμιλος FF Group διαθέτει παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο με boutiques στο Λονδίνο και σε μεγάλες πόλεις, ενώ παράλληλα οι προτάσεις της Juicy Couture διατίθενται από τον FF Group στο Harrods και στο Selfridges. Σημειώνεται ότι ο όμιλος Folli Follie διαθέτει παρουσία με πάνω από 850 σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ παράλληλα απασχολεί περισσότερα από 4.700 άτομα ανά τον κόσμο.

Flexopack

Η διοίκηση της Flexopack ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack Pty Ltd», στο Μπρισμπέιν (Brisbane) της Αυστραλίας, η οποία νέα εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «Flexopack International Limited». Η σύσταση της ως άνω νέας εταιρείας στην Αυστραλία εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου για τη διεύρυνση του παγκοσμίου δικτύου παραγωγής και διανομής των προϊόντων του, και έχει ως βασικό σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στη συγκεκριμένη γεωγραφική αγορά.

ΟΛΘ

Επενδύσεις ύψους 315 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη υποδομών και την προμήθεια εξοπλισμού στην πενταετία 2015-2019 προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο (business plan) του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Οπως επισήμανε στη διάρκεια παρουσίασης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Στέλιος Αγγελούδης, οι επενδύσεις αυτές επιβάλλεται να υλοποιηθούν με όποιον τρόπο και αν ολοκληρωθεί η διαδικασία ιδιωτικοποίησής της, αλλά «μπορούν να γίνουν και από το Λιμάνι, με τις δομές που σήμερα έχει». Η φετινή χρήση εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς –μεταξύ άλλων– στο 9μηνο του 2014 η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων αυξήθηκε κατά 11,8%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Alpha Trust

Στο εννεάμηνο του 2014, η Alpha Trust – Ανδρομέδα ΑΕΕΧ σημείωσε ζημίες μετά φόρους ύψους 390.000 ευρώ, έναντι κερδών μετά φόρους 721.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Η απόδοση της εταιρείας ήταν -3,77% από την αρχή του έτους, έναντι αποδόσεων -10,45% που παρουσίασε το ίδιο διάστημα ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Χ.Α. Large Cap, -18,88% ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης FTSE/Χ.Α. MID CAP και -8,70% ο Γενικός Δείκτης Τιμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή