Συνάντηση Αβραμόπουλου-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Συνάντηση Αβραμόπουλου-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεπίσημη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είχε σήμερα, Σάββατο, ο τέως υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο καθ’ οδόν προς την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες.Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχήθηκε στον κ. Αβραμόπουλο κάθε επιτυχία στη νέα αποστολή του και σημείωσε το ενδιαφέρον με το οποίο ο «Έλληνας πολιτικός αντιμετώπιζε πάντα τα ζητήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου». Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο γραμματέας της Συνόδου, ενώ τον κ. Αβραμόπουλο συνόδευε ο συνεργάτης του Αριστείδης Καλογερόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Αβραμόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο Πρόεδρο, με τον οποίο συνδέεται από παλιά φιλία από την εποχή που και οι δύο ήταν δήμαρχοι στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, αντίστοιχα και δέχθηκε την πρόσκληση του κ. Ερντογάν να συναντηθούν ιδιωτικά και άτυπα στην κατοικία του Τούρκου Προέδρου στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή