Τα iPhone 6 έφτασαν στην Ελλάδα

Τα iPhone 6 έφτασαν στην Ελλάδα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αλυσίδες ηλεκτρονικών όπως ο Κωτσόβολος «υποδέχθηκαν» από την Παρασκευή τα καινούρια smartphone της Apple. Με βάση τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία, φαίνεται πως οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν σαφή προτίμηση στο iPhone 6 έναντι του iPhone 6 Plus, σε αναλογία 80%-20%. Επίσης, αρκετά μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα μοντέλα με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 64 GB, αφού τα 16 GB κρίνονται λίγα με δεδομένο το μέγεθος που έχει το ίδιο το λειτουργικό.

Εκτός από τη διάθεση των smartphone, η Vodafone λανσάρισε μια υπηρεσία (iPhone 6 Gold Pack) η οποία καλύπτει τους καταναλωτές σε περίπτωση βλάβης, όπως επίσης και αξεσουάρ για τα iPhone 6 και τα iPhone 6 Plus. Όπως και η Vodafone, έτσι και η Wind  διαθέτει τα δύο μοντέλα σε τιμή που ξεκινά από τα 739€ και 859€ αντίστοιχα, αλλά και με επιδότηση αν η αγορά τους συνδυασθεί με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου.

Για εντυπωσιακό ενδιαφέρον μιλά η COSMOTE, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προπαραγγείλουν τις νέες συσκευές από το e-shop της, μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα. Από την Παρασκευή, όποιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο της προπώλησης, μπορούν να αγοράσουν τα νέα τους μοντέλα από το εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φθηνότερα από την COSMOTE μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Ο Κωτσόβολος δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν με δόσεις τα καινούρια iPhone, όπως και τα νέα iPad Air και iPad mini, οι οποίες ξεκινούν από τα €20 τον μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή