Σαμαράς: Βγαίνουμε οριστικά απο την εποχή των μνημονίων

Σαμαράς: Βγαίνουμε οριστικά απο την εποχή των μνημονίων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup.

«Η Ελλάδα, πρώτα ο Θεός, βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων αλλά θα παραμείνουμε, πέρα και πάνω από οτιδήποτε σχέσεις με οποιουσδήποτε δανειστές, όταν αυτές τελειώσουν – εγώ θα επιμείνω – σ’ ένα δρόμο που λέγεται σταθερότητα, σοβαρότητα, μεταρρυθμίσεις για το καλό του μεγάλου αγαθού που λέγεται Ανάπτυξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς. «Έτσι νομίζω ότι ενισχυόμαστε και γεωπολιτικά και οικονομικά».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών λύνονται μέσα σε μήνες και παρά τη μακροχρόνια ύφεση, η Ελλάδα κατόρθωσε να παραμείνει όρθια. 

«Ξεπεράσαμε χρόνιες αδυναμίες και νομίζω ότι Ελλάδα και Κύπρος μαζί απελευθερώνουμε και τεράστιες δυνάμεις. Και επομένως, από αυτή τη δοκιμασία βγαίνουμε και οι δύο ισχυρότεροι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή