Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές

Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαγωνισμός

Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές-1

Η Barbie είναι η Αλέξα, µια συνεσταλµένη αλλά πολύ ροµαντική πριγκίπισσα, που σε µια περιήγησή της ανακαλύπτει µια µυστική πόρτα. Η περιέργειά της θα την οδηγήσει σε µια χώρα γεµάτη µαγικά πλάσµατα και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τη γοητευτική γοργόνα Ρόµι και τη χαριτωµένη νεράιδα Νόρι και θα µάθει την ιστορία της κακοµαθηµένης βασίλισσας Μαλούσια, που θέλει να στερήσει τη µαγεία από τη χώρα. Η Αλέξα βρίσκει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μη χάσετε αυτό που θα συµβεί µόλις ανακαλύψει ότι η δύναµη της φιλίας είναι πιο πολύτιµη και από τη µαγεία!

Κυκλοφορεί σε  DVD από τη Feelgood, μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

 

Προσκλήσεις για θέατρο: H Kυόκο στο Κέντρο της Γης

Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές-2

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, χορό, προβολές, ένα ταξίδι φαντασίας και χιούμορ είναι η ιστορία της Κυόκο που, ψάχνοντας τον Κιόκο, θα ανακαλύψει τον ίδιο της τον εαυτό και πολλά σημαντικά πράγματα για τον κόσμο. Που είναι, μην ξεχνάτε, και δικός μας κόσμος! 

Η Κυόκο και ο Κιόκο ζουν στη Νέα Υόρκη. Βάτραχοι και οι δύο. Σπίτι τους είναι μια γυάλα σε ένα διαμέρισμα. Το πώς θα καταφέρει ο Κιόκο να εξαφανιστεί από μια γυάλα, από ένα διαμέρισμα, από το λαβύρινθο της μεγάλης πολυκατοικίας τους παραμένει μέγα μυστήριο για την Κυόκο, που το μόνο που θέλει πια είναι να ξαναβρεί τον χαμένο της σύντροφο. Στο πλευρό της θα σταθούν η Μπέλα το ποντίκι και το Κουνούπι 1.

Κείμενο-σκηνοθεσία: Νάντια Δρακούλα Μουσική σύνθεση: Ιάκωβος Παυλόπουλος Σκηνικά-κοστούμια: Αγγέλα Δρακούλα Παίζουν: Αγγελική Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Τσίρου, Βασίλης Παναγιωτίδης Παραγωγή: Η Τρελλή Ροδιά

info

Κυριακή 11.30 π.μ. Καθημερινά για οργανωμένες παραστάσεις ΔΑΝΑΟΣ (Λ. Κηφισίας 109, τηλ. 210-6922655)

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε ένα από τα υπέροχα δώρα της ταινίας «Barbie στο Μαγικό Βασίλειο» αλλά και προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κυόκο στο Κέντρο της Γης» στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 15 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή