Μοντέρνες handbags για κάθε στιλ

Μοντέρνες handbags για κάθε στιλ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αγαπημένες handbags των γυναικών είναι ίσως το αξεσουάρ που εύκολα συνδυάζεται με κάθε σύνολό τους και το σίγουρο είναι πως αν βρεις την κατάλληλη δύσκολα την αποχωρίζεσαι.

Άλλωστε, οι τσάντες λειτουργούν μερικές φορές και σαν μικροί θησαυροί, που το κυνήγι τους για να ανακαλύψεις την πιο stylish, μοντέρνα και chic μπορεί να σου πάρει αρκετό καιρό. Όταν όμως βρεις τη μία και μοναδική, αργείς να την αντικαταστήσεις. Οι μοντέρνες handbags είναι οι κατάλληλες για να συνοδεύσουν κάθε σας look και σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε κομψή κάθε στιγμή, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα σας.

Εκτός από τις κλασικές μαύρες και καφέ, οι handbags κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα, σχέδια και μεγέθη κι έτσι σίγουρα θα βρείτε εκείνη ή εκείνες που ταιριάζουν στο στιλ σας και στα σύνολά σας. Προτιμήστε prints ή ένα πρωτότυπο ύφασμα, αλλά και δίχρωμες με ήπια ή πιο έντονη αντίθεση.

Μοντέρνες handbags για κάθε στιλ-1

Dune 98,10 Ευρώ

 

Μοντέρνες handbags για κάθε στιλ-2

Asos 42,65 Ευρώ

 

Μοντέρνες handbags για κάθε στιλ-3

Axel 48,90 Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή