Η Barbra Streisand μιλάει για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον James Brolin

Η Barbra Streisand μιλάει για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον James Brolin

3' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Barbra Streisand δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα των περιοδικών, για αυτό όταν κάποιος θαυμαστής της την ρώτησε μέσα σε ένα σουπερμάρκετ αν τα ξαναβρήκε με τον σύζυγό της, έμεινε έκπληκτη. Μετά από 16 χρόνια γάμου με τον James Brolin, η δημοφιλής diva είδε πολλά περιοδικά να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που ήταν ψευδείς, να περιγράφουν τα προβλήματα στη σχέση της με τον 74χρονο ηθοποιό και να κοστολογούν το διαζύγιό τους σε 400 εκατομμύρια δολάρια

Μιλώντας στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Gayle King κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη για τα καρδιακά νοσήματα των γυναικών, η 72χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός διέψευσε τις φήμες περί διαζυγίου της: «Είναι παράλογο. Είμαστε μαζί 18 χρόνια», είπε η Streisand, η οποία έμαθε για τα δημοσιεύματα την ώρα που ψώνιζε παγωτό από ένα σουπερμάρκετ: «Δεν ήξερα τι γραφόταν, κανείς δεν μου δείχνει (σ.σ. τα δημοσιεύματα) και δεν πηγαίνω τόσο συχνά στο σουπερμάρκετ, αν και μου αρέσει» δήλωσε αργότερα στο αμερικάνικο PageSix, τονίζοντας ότι «είπα ότι χρειάζομαι παγωτό κι έτσι πήγαμε στο σουπερμάρκετ πιασμένοι χέρι-χέρι και κάποιος μας ρώτησε αν τα ξαναβρήκαμε. Του απάντησα ‘μα πότε είχαμε χωρίσει;’».

Την ίδια μέρα και αφού είχε πληροφορεί για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει λόγω του απαιτητικού εργασιακού προγράμματος της, η Barbra μίλησε στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή ‘The Meredith Vieira Show’ για την πρώτη φορά που γνώρισε τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε μια εκδήλωση και η πρώτη κουβέντα που του είπε ήταν μάλλον προσβλητική. Όπως είπε η δημοσιογράφος Meredith Vieira: «Μου αρέσει πολύ η ιστορία σας γιατί μπορώ να ταυτιστώ. Γνωριστήκατε σε ένα πάρτι και εσύ σχολίασες τα μαλλιά του. Δεν σου άρεσαν τα μαλλιά του και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησε ότι ήσουν η γυναίκα της ζωής του. Σε ερωτεύθηκε εκείνη τη στιγμή». Η Streisand εξήγησε στην παρουσιάστρια ότι ήταν η αμεσότητά της που προκάλεσε το ενδιαφέρον του James Brolin, αφού «του είπα την αλήθεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ειλικρινείς, φοβούνται την αλήθεια, αλλά εμένα μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς τι είπες, είναι απλά η αλήθεια», είπε η τραγουδίστρια.

Μπορεί ο Brolin να ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Barbra Streisand, όμως η ίδια δεν αισθάνθηκε το ίδιο αμέσως: «Μου πήρε μερικούς μήνες», αποκάλυψε εξηγώντας ότι συνέβη φυσικά μέσα στη σχέση χωρίς να θυμάται ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ποια είναι όμως η σχέση τους μετά από 18 χρόνια γνωριμίας και 16 χρόνια συζυγικής ζωής; Η θρυλική τραγουδίστρια δήλωσε ότι η σχέση τους είναι ακόμα πολύ δυνατή και ακόμα κρατιούνται από το χέρι όταν κάνουν βόλτα «ανεξάρτητα από όσα διαβάζετε σε αυτά τα έντυπα», όπως είπε. Παρόλα αυτά, όπως όλα τα παντρεμένα ζευγάρια, έχουν κι αυτοί διάφορα προβλήματα ενώ, όπως δήλωσε η Streisand, και ο σύντροφός της έχει πολλά ελαττώματα που την ενοχλούν: «Πόσοι από εσάς είστε παντρεμένοι» ρώτησε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής για να τονίσει ότι «είμαι σίγουρη ότι τον ενοχλώ κι εγώ». Μάλιστα εξήγησε ότι τις πρώτες μέρες της σχέσης τους ο James φερόταν πολύ διαφορετικά από ότι αργότερα: «Με γοήτευε κάθε φορά που με φλέρταρε. Μου είπε ότι ξέρει να μαγειρεύει και επειδή εγώ δεν μπορώ, θεώρησα ότι ήταν κελεπούρι. Οπότε ήρθε με όλο τον εξοπλισμό για το sushi, αυτό το ξύλινο με το οποίο το τυλίγεις, κι έφτιαξε σούσι. Κι εγώ αγαπώ το σούσι και το βρήκα εκπληκτικό. Από τότε δεν έχει μαγειρέψει ποτέ ξανά». Η Barbra Streisand που πριν μερικές μέρες ξεκίνησε την καμπάνια ‘Fight The Ladykiller’ για να ενημερώσει τις γυναίκες για τα καρδιακά νοσήματα, δήλωσε ότι προσπαθεί συνέχεια να κάνει όμορφα πράγματα για τον άντρα της, όπως να του ετοιμάζει πρωινό μαζί φυσικά με την βοηθό της που την καθοδηγεί. Άλλωστε, όπως θα έλεγε και η Streisand, μια γυναίκα που έχει έναν ευτυχισμένο πολυετή γάμο δεν είναι ανάγκη να ξέρει και να μαγειρεύει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή