«Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

«Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο χρόνια τώρα η φράση «Μαμά, θα κάνω μπάντα» ακούγεται πάρα πολύ δυνατά στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, οπότε τι πιο αναμενόμενο από το να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Τα συνεχή sold out σχεδόν υποχρέωσαν τους Βurger Project να επιστρέψουν δυναμικά με τη νέα τους παράσταση κάθε Κυριακή μέχρι τον Φεβρουάριο.

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία». Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρος Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη σούπερ παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες. Το ταξίδι τούς δίνει την ευκαιρία να μυήσουν τους μικρούς στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και καινούργια μουσικά κομμάτια.

Στο «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στον χορό και το τραγούδι είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τους μικρούς πιο κοντά στη μουσική. Η παράσταση διαρκεί 75 λεπτά.

​  Πειραιώς 254, Ταύρος. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή