Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Ευ. Βενιζέλο για τα εθνικά θέματα

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Ευ. Βενιζέλο για τα εθνικά θέματα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που προχθές απέρριπτε συνάντηση με τον κ. Ευ. Βενιζέλο ως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, συμφώνησε χθες να τον δει ως υπουργό Εξωτερικών. Η συνάντηση του κ. Αλ. Τσίπρα με τον κ. Ευ. Βενιζέλο θα πραγματοποιηθεί, όπως ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προανήγγειλε, αμέσως μετά το ταξίδι του στην Τουρκία, στις 29 και 30 Νοεμβρίου. «Ευτυχώς, μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Αγκυρα και ενόψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, Ν. Παππά, προς τη διευθύντρια του γραφείου του κ. Βενιζέλου, Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Της συνάντησης αναμένεται να έχει προηγηθεί ταξίδι του κ. Τσίπρα σε Αλβανία και Σερβία, ενώ για τις αρχές Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η επίσκεψή του στην Κύπρο. Ο κ. Τσίπρας έχει εμφανισθεί, επίσης, θετικός έναντι ενδεχόμενης συνάντησης με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, που θα βρεθεί στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου για το Συμβούλιο Συνεργασίας. Ετσι, κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή