Προκλητικός ο Κασιδιάρης έναντι της Βουλής

Προκλητικός ο Κασιδιάρης έναντι της Βουλής

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σε μία ακόμα επίδειξη ασέβειας προς τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής με αθλητική ενδυμασία και, κατά περιγραφή των παρευρισκομένων, με νέες φραστικές προκλήσεις. Τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής τον επισκέφθηκαν στον Κορυδαλλό προκειμένου να ακούσουν την άποψή του επί της προτάσεως για άρση της ασυλίας του ειδικά για την υπόθεση της βιντεοσκόπησης συνομιλίας του με τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο, στο γραφείο του τελευταίου εντός του Κοινοβουλίου.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση ο Ηλ. Κασιδιάρης εμφανίστηκε με κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικό παντελόνι, αφήνοντας έτσι σε κοινή θέα τα τατουάζ – μεταξύ των οποίων και η ναζιστική σβάστικα. Κληθείς να αιτιολογήσει την εμφάνιση αυτή, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν θεωρούσε τη συνάντηση μέρος κοινοβουλευτικής διαδικασίας και πως σε διαφορετική περίπτωση θα εμφανιζόταν με την ενδυμασία των φυλακών. Ως προς την ουσία της υπόθεσης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτός ο οποίος κατέγραψε με εικόνα και ήχο τη συνομιλία με τον κ. Μπαλτάκο, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές θέσεις της Χ.Α. αναφορικά με την εξέλιξη της εις βάρος της ηγεσίας της εισαγγελικής έρευνας.

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, απάντησε μόνο σε ερώτηση του ομοϊδεάτη του Δ. Κουκούτση, λέγοντας ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, φέρεται να σημείωσε, απευθυνόμενος στους βουλευτές που τον επισκέφθηκαν, ότι πήγαν στις φυλακές για να εγκλιματιστούν με το περιβάλλον. Κατόπιν τούτων, η Επιτροπή, με μόνη διαφωνία εκείνη του κ. Κουκούτση, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή