Στην Ελλάδα το LG L Bello

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG ξεκινά τη διάθεση του νέου smartphone LG L Bello στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μία ακόμα εναλλακτική στους Έλληνες καταναλωτές. Η νέα συσκευή των L Series που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην IFA 2014, αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική για τη μεσαία κατηγορία. Η LG διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές, παρουσιάζοντας μια συσκευή με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή, βραβευμένο UX και κάμερα υψηλής απόδοσης.

Το νέο LG L Bello διαθέτει κομψό design, διατηρώντας τη χαρακτηριστική σχεδιαστική καινοτομία της LG «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο», οθόνη IPS 5 ιντσών, μνήμη 8GB και ισχυρή μπαταρία 2.540 mAh. Ταυτόχρονα, είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8MP, αλλά και τις αποκλειστικές και τις UX λειτουργίες της LG που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G3, για να προσφέρει μία μοναδική premium εμπειρία. Με στόχο να προσφέρει στους νεαρούς χρήστες την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία, το L Bello διαθέτει πληθώρα επιλογών και λειτουργιών που εξασφαλίζουν τις πιο καθαρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν οι χρήστες απρόσκοπτα να αιχμαλωτίζουν και να μοιράζονται εύκολα και γρήγορα την κάθε στιγμή με τους φίλους τους.

Μερικές από τις κύριες λειτουργίες του νέου LG L Bello είναι οι παρακάτω:

• Touch & Shoot, ώστε ο χρήστης να εστιάζει την κάμερα και να τραβά φωτογραφίες ακουμπώντας σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, εύκολα και με μία μόνο κίνηση.

• Gesture Shot, ώστε ο χρήστης να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση – ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.

• Front Camera Light, λειτουργία που μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης (preview screen) και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode.

• Knock Code, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το LG smartphone του με μια απλή κίνηση, «knock*άροντας» στην οθόνη του κινητού τον προσωπικό κωδικό του.

• Θήκη QuickCircle, που διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, μουσική και κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης συνεχώς το κάλυμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή