Smokey eye look: Τελειοποιήστε το με 5 κινήσεις

Smokey eye look: Τελειοποιήστε το με 5 κινήσεις

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα  όμορφα μάτια κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε λαμπερό βλέμμα που σαγηνεύει είναι σίγουρα το smokey eye look. Με το συγκεκριμένο look πετυχαίνετε glamorous, sexy και ελκυστικές εμφανίσεις, ενώ είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε επίσημες εξόδους.

Ακολουθήστε 5 απλές κινήσεις και αναδείξτε τα μάτια σας με το smokey-eye look!

1.       Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή μαύρου μολυβιού στο πάνω και κάτω βλέφαρο σας προσπαθώντας να μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων σας.

2.       Προτιμήστε το πινελάκι και όχι το δάχτυλό σας. Αν δεν έχετε συνηθίσει με το πινελάκι, τότε κάντε κάποιες δοκιμαστικές κινήσεις χωρίς τη σκιά.  Μην απλώσετε τη σκιά με το χέρι σας γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μουτζουρωθείτε.

3.        Στη συνέχεια απλώστε μαύρη σκιά ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω. Προτιμήστε gel σκιά για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

4.       Αφού βάλετε τη μαύρη σκιά, απλώστε μια γυαλιστερή μπεζ σκιά ξεκινώντας από το καπάκι προς το φρύδι. Φροντίστε να αναμίξετε ελάχιστα την μπεζ σκιά στο σημείο που σταματά η μαύρη σκιά για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

5.       Περάστε άφθονη μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να δώσετε ένταση και μυστήριο στο βλέμμα σας και μην  ξεχάσετε φυσικά το κόκκινο ή nude κραγιόν σας!

 

Δείτε τα κατάλληλα προϊόντα για smokey eyes εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή