Ποιο χρώμα σας ταιριάζει;

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανάλυση των χρωμάτων είναι σημαντική για να καταλάβουμε ποια χρώματα σας ταιριάζουν και φωτίζουν το πρόσωπό σας. Υπάρχει μια εποχή που μας χαρακτηρίζει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας (χειμώνας, καλοκαίρι, φθινόπωρο, άνοιξη) αλλά και δύο κατηγορίες που καθορίζουν τα χρώματα που μας ταιριάζουν, η κρύα και η ζεστή.

Το video θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τον δικό σας τύπο επιδερμίδας και τα χρώματα που πρέπει να προτιμάτε μέσα από κάποια τεστ. Χρησιμοποιώντας ένα κόσμημα ασημένιο και ένα χρυσό, δείτε ποιο από τα δύο σας φωτίζει το πρόσωπο και τα μάτια. Παρατηρήστε τις φλέβες σας εάν φαίνονται περισσότερο πράσινες ή μπλε (εάν είναι πράσινες ανήκετε στην ζεστή κατηγορία, αν μπλε στην ψυχρή) και τέλος το χρώμα των ματιών και των μαλλιών θα σας δείξει επίσης σε ποια κατηγορία ανήκετε (ανοιχτά μαλλιά και ψυχρή κατηγορία είστε καλοκαίρι, σκούρα μαλλιά και ψυχρή κατηγορία είστε χειμώνας, σκούρα μαλλιά και ζεστή κατηγορία είστε φθινόπωρο, ανοιχτά μαλλιά και ζεστή κατηγορία είστε άνοιξη). Έτσι θα μπορέσετε να καθορίσετε τη χρωματική παλέτα από την οποία θα επιλέξετε τα ρούχα σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή