3 εύκολες σπιτικές μάσκες για λαμπερά μαλλιά

3 εύκολες σπιτικές μάσκες για λαμπερά μαλλιά

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καθημερινό λούσιμο και στέγνωμα αλλά και το συχνό βάψιμο των μαλλιών είναι οι κυριότερες αιτίες που είναι θαμπά, άτονα και ξηρά. Αφιερώστε ελάχιστο από τον ελεύθερό σας χρόνο και καθόλου χρήματα για να φτιάξετε σπιτικές μάσκες μαλλιών. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

3 εύκολες μάσκες με αγνά υλικά είναι ιδανικές για να αποκτήσετε λαμπερά αλλά κυρίως γερά μαλλιά!

1. Μάσκα για μαλλιά με ξηροδερμία

Θα χρειαστείτε: Μπανάνα, Μέλι και Αμύγδαλα

Οι μπανάνες μπορούν να ενυδατώσουν σε βάθος τα μαλλιά σας, μειώνουν το φριζάρισμα και ανακουφίζουν το κεφάλι από τη φαγούρα.

Εκτέλεση:

Πολτοποιήστε μισή μπανάνα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγες σταγόνες έλαιο αμυγδάλου. Τοποθετήστε το μείγμα στα μαλλιά σας για 20 λεπτά και καλύψτε το κεφάλι σας με ένα shower cap. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

2.     Μάσκα με γάλα, ελαιόλαδο, μέλι

Θα χρειαστείτε: 1/2 κούπα γάλα, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση:

Ζεστάνετε το γάλα ώστε να λιώσει ευκολότερα το μέλι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη μάσκα μαλλιών σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και αφήστε την να δράσει για 20 – 25 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας και λουστείτε κανονικά.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή