Π. Μελάς: Σέβομαι τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ

Π. Μελάς: Σέβομαι τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς με αποψινή του δήλωση, ξεκαθαρίζει «ότι οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Σύμφωνα με τον κ.Μελά, «το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΛ είναι σεβαστές από την πλευρά μου».

Ο βουλευτής της πρώτης περιφέρειας Πειραιώς, των Αν.Ελ. παραπέμπει στο επόμενο διάστημα την διατύπωση των απόψεών του «για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες» και σημειώνει ότι θα διατυπωθούν «πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου». Να σημειωθεί ότι αύριο ξεκινά το διήμερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε σημερινή δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του κόμματος είχε αναφέρει ότι σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ο κ. Μελάς προσθέτει ότι «η διατύπωση των απόψεών μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στις συζητήσεις με την τρόικα, κάλεσε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν τώρα εκλογές.

«Την ώρα που η κυβέρνηση αποκαλεί ως διαπραγματεύσεις τις εντολές που δέχεται με e-mail και τηλεδιασκέψεις, η τρόικα μιλά για συνέχιση του μνημονίου που σημαίνει νέα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον η κυβέρνηση για τους Έλληνες πολίτες είναι να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές τώρα» είπε ο Τέρενς Κουίκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή