Εκρηξη λόγω διαρροής αερίου σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Εκρηξη λόγω διαρροής αερίου σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 14 υπάλληλοι σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Λονδίνο τραυματίστηκαν και περίπου 500 πελάτες απομακρύνθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο έπειτα από μία έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή αερίου κι η οποία σημειώθηκε στα υπόγεια του κτιρίου.

Περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν στο ξενοδοχείο Churchill Hyatt Regency που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου.

Ειδικές ομάδες μετέβησαν επίσης στο σημείο της έκρηξης προκειμένου να επιθεωρήσουν το κτίριο- τα υπόγεια του οποίου «υπέστησαν σοβαρές ζημιές» σύμφωνα με τους πυροσβέστες, προκειμένου να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο κατάρρευσης.

Η υπηρεσία των ασθενοφόρων έκανε λόγο για 14 τραυματίες, περιλαμβανομένων 5 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, η κατάσταση της υγείας τους ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείου είπε ότι κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε και ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή