Νεότερη χωρίς νυστέρι

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος περνάει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποτυπώνεται στο πρόσωπό σας. Ανακαλύψαμε τα μυστικά που θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερη και τα προϊόντα που πρέπει να εφαρμόζετε για να το πετύχετε.Τα βήματα είναι απλά, αρκεί να τα ακολουθείτε πιστά.

1. Η ενυδάτωση του προσώπου σας είναι απαραίτητη.

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι το πιο σημαντικό στην περιποίηση της επιδερμίδας σας, γιατί χωρίς ενυδάτωση τα επόμενα βήματα είναι σχεδόν ανώφελα!

2. Επιλέξτε ένα υγρό concealer.

Πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που θα καλύπτει τις κοκκινίλες και τους μαύρους κύκλους, ένα υγρό concealer που πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά.

3. Αγοράστε μία κιτρινωπή απόχρωση make-up και όχι λευκή.

Οι αποχρώσεις του κίτρινου «ζεσταίνουν», φωτίζουν και κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο και νεανικό.

4. Χρησιμοποιήστε σφουγγαράκι για να απλώνετε το προϊόν.

Το make up απλώνεται πιο σωστά και ομοιόμορφα με ένα σφουγγαράκι. Σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα προϊόντος.

5. Προτιμήστε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι για τα φρύδια.

Όταν γεμίζετε τα φρύδια σας καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα μολύβι σε τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα. Εξαίρεση αποτελούν οι ξανθιές που πρέπει να εφαρμόζουν έναν τόνο πιο σκούρο. Το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φυσικό.

6. Τονίστε τις γωνίες του προσώπου σας με το ρουζ.

Με το κατάλληλο πινέλο περάστε το προϊόν από τις γωνίες του προσώπου σας και δώστε λάμψη.

7. Διαλέξτε προϊόντα που κρατούν ενυδατωμένο το δέρμα σας.

Μην χρησιμοποιείτε «βαριά» make up και πούδρες, γιατί κάνουν το πρόσωπό σας και το δέρμα σας να φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που παράλληλα ενυδατώνουν.

8. Χρησιμοποίησε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες.

Ακόμα κι αν δεν φοράτε μάσκαρα μπορείτε να δημιουργήσετε έντονες και «γυριστές» βλεφαρίδες με ένα ειδικό ψαλίδι γιατί με αυτόν τον τρόπο τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή