Καταγγελίες από ΑΝΕΛ για δωροδοκία βουλευτή μέσω Facebook

Καταγγελίες από ΑΝΕΛ για δωροδοκία βουλευτή μέσω Facebook

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτός πόλεμος, με πρωτοφανείς καταγγελίες για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών, σοβεί στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μέσω τηλεοράσεων, ο πρόεδρος του κόμματος αλλά και στελέχη αυτού εμφανίστηκαν να καταγγέλλουν απόπειρες εξαγοράς τους αλλά και να αφήνουν βαρείς υπαινιγμούς για δωροδοκία συναδέλφων τους, ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε (SBC) ότι βουλευτής του κόμματος έγινε αποδέκτης πρότασης τριών εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να εγκαταλείψει το κόμμα και να συνταχθεί με την προεδρική πλειοψηφία. Ο κ. Καμμένος, ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο, επισημαίνοντας ότι επιχειρήθηκε να «παγιδευτεί» ο προσφέρων την αμοιβή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα αργότερα, η βουλευτής του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου ανακοίνωσε (BlueSky) ότι είναι αυτή που έγινε αποδέκτης της πρότασης των 3 εκατ. ευρώ, για την οποία ενημέρωσε τον κ. Καμμένο. Η κ. Ξουλίδου ανέφερε ότι η προσέγγιση έγινε μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook, ενώ διά του ίδιου μέσου ο άγνωστος, τον οποίο περιέγραψε ως στέλεχος της Ν.Δ. που όμως δεν γνωρίζει, της είπε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Π. Μελάς έχει ήδη αποδεχτεί αντίστοιχη πρόταση εξαγοράς!

Η δημόσια αναφορά της κ. Ξουλίδου, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν είχε ενημερώσει σχετικά τον συνάδελφό της αλλά μόνον τον κ. Καμμένο προκειμένου να παγιδεύσουν τον δράστη, προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του κ. Μελά, ο οποίος και κάλεσε την κ. Ξουλίδου «ή να πει το όνομα αυτού που ισχυρίζεται ότι δωροδοκήθηκα για να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή