Εξανέμισε τις ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Εξανέμισε τις ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρχής το έργο του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά δύσκολο στο «Βιθέντε Καλντερόν» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας των «ερυθρόλευκων», καθώς μεσολάβησαν 17 ημέρες χωρίς οι παίκτες του Μίτσελ να έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκέντρωσης και στα 90΄ λεπτά, προέκυψαν σοβαρά αμυντικά λάθη που οδήγησαν στην εμφατική νίκη των «ροχιμπλάνκος» με 4-0. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Μάλμε στον σουηδικό νότο και απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα για να προκριθεί μαζί με την Ατλέτικο στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 3 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη και χρειάζεται να μη χάσει προκειμένου να εξασφαλίσει την 3η θέση και να πάρει μετάταξη στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, υπάρχουν και μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσει δεύτερος. Θα πρέπει να νικήσει τους πρωταθλητές Σουηδίας και παράλληλα η Ατλέτικο να επικρατήσει της Γιουβέντους στο Τορίνο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην ισπανική πρωτεύουσα, ο Μίτσελ ανέλυσε τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού: «Δεν θα ήθελα να πω ότι έκανε κάτι λάθος η ομάδα. Εκτός από το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες, δεν παίξαμε ως ομάδα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά αυτά οφείλονται στη διαφορά επιπέδου» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός. Μάλιστα, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, καλύπτοντας τους παίκτες του για τα σοβαρά ατομικά λάθη τους.

• Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού που επικράτησε της Ατλέτικο με 0-2 στη Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση του Youth League.

• Η χθεσινή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα κράτησε στην Ισπανία πολλούς φίλους των «ερυθρόλευκων». Ετσι η ΠΑΕ αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της παραμονής τους στη Μαδρίτη κατά μία ημέρα.

Νικοσ Γαβαλασ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή