Λύσεις στα πιο κοινά προβλήματα ομορφιάς

Λύσεις στα πιο κοινά προβλήματα ομορφιάς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρείτε  τη λύση σε ένα από τα προβλήματα που σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει στην προσπάθειά σας να ετοιμαστείτε βιαστικά για το ραντεβού ή για να φτάσετε στο γραφείο χωρίς να φαίνεται ότι ξυπνήσατε πριν από δέκα λεπτά!

1. Για να μην λερώνεστε με τη μάσκαρα και πετάγονται κομπάκια παντού, χρησιμοποιείστε ένα πλαστικό κουτάλι και τοποθετήστε το κάτω από τις βλεφαρίδες σας προκειμένου να λερωθεί το κουτάλι και όχι το πρόσωπό σας.

2. Αν ξύπνησατε με πρησμένα μάτια και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε, τότε κόψε ωμή πατάτες σε λωρίδες και τοποθετήστε τις στα μάτια σας για δέκα λεπτά. Τα μάτια σας θα δροσιστούν και το πρήξιμο θα φύγει άμεσα!

3. Πήρατε καινούρια παπούτσια και φοβάστε τον εφιάλτη των χτυπημένων ποδιών στο τέλος της μέρας; Δοκιμάστε να βάλετε λίγη βαζελίνη στα σημεία που έρχονται σε επαφή με τους κάλους των ποδιών και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

4. Αργήσατε για το ραντεβού κι εσείς μόλις ‘μπάλωσατε’ το χαλασμένο μανικιούρ της προηγούμενης εβδομάδας; Βάλτε τα χέρια σας σε παγωμένο νερό για τρία λεπτά κι έτσι θα στεγνώσει το μανό αμέσως!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή