«Παγωμένα» χαμόγελα για τον ΠΑΟ στη Μόσχα

«Παγωμένα» χαμόγελα για τον ΠΑΟ στη Μόσχα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζεστός στην καρδιά αλλά κρύος στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από την Ντιναμό στην παγωμένη (-10 β. Κελσίου) Μόσχα, πληρώνοντας ξανά, πανάκριβα τα λάθη του, σε ένα ματς αδιάφορο. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μπεργκ στο 14΄ μετά σέντρα του Νάνο, είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπαϊράμι να κάνουν το 0-2 στο 44΄ (εκπληκτική ασίστ Μπεργκ), ήλεγχαν τον ρυθμό και την πίεση των Ρώσων, αλλά δύο αμυντικά λάθη μέσα σε έξι λεπτά στάθηκαν μοιραία: το σουτ του Βενκέρ κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτσόλη στο 55΄, ενώ στο 61΄ ο Μέντες «πούλησε» την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Ιόνοφ εκμεταλλεύθηκε ιδανικά το απρόσμενο δώρο.

Η Ντιναμό είχε πιο καθαρές ευκαιρίες, όπως τα δοκάρια του Κουράνι στο 5΄ και του Βαλμπουενά στο 74΄ ή προς το τέλος που άνοιξε πολύ ο ρυθμός, ο Παναθηναϊκός όμως έκανε μια μεστή εμφάνιση, ειδικά στο α΄ μέρος, και θα μπορούσε να κερδίσει κάτι αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος. «Αδικήσαμε ξανά τους εαυτούς μας και είναι κρίμα. Σ’ αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν. Μετά από πολλά παιχνίδια κάνουμε τα ίδια λάθη και βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Δεν ήταν τεχνικά ή τακτικά λάθη, αλλά λάθη απόφασης. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

ΝΤΙΝΑΜO: Γκαμπούλοβ, Μπίτνερ, Σαμπά, Ντούγκλας, Ρότενμπεργκ, Βενκέρ, Ιόνοβ (81΄ Τζούτζακ), Βαλμπουενά, Νομπόα, Ζιρκόβ (73΄ Γιουσούποβ), Κουράνι (88΄ Προυντνίκοβ).

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Μπούρμπος (56΄ Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες (86΄ Πράνιτς), Λαγός, Δώνης, Μπαϊράμι, Πέτριτς, Μπεργκ (78΄ Κλωναρίδης).

• Ο Τριανταφυλλόπουλος συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή