Aποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για Αστέρα

Aποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για Αστέρα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά στην πρόκληση μιας ιστορικής ανατροπής βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζοντας την Μπεσίκτας, βρέθηκε να χάνει με 0-2, ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο έλειψε να φτάσει και σε τρίτο γκολ που θα τον κρατούσε ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Μπεσίκτας μπορεί να πήρε την πρόκριση από τον Γ΄ όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, ο Αστέρας κέρδισε το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων.

Οι Τούρκοι θεώρησαν πως θα είχαν ένα εύκολο βράδυ από τη στιγμή που πήραν νωρίς το προβάδισμα στο 15΄ με τον Ντε Μπα, ενώ και στο 23΄ ο ίδιος παίκτης είχε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Αστέρας είχε τη δική του στιγμή στο 5΄, όταν το σουτ του Φερνάντες βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκιουνέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πέναλτι που κέρδισε ο Σαχάν από τον Γκοϊάν και μετέτρεψε σε γκολ στο 62΄ ο Τόρε… απλοποίησε την κατάσταση για την τουρκική ομάδα, που «υπνωτίστηκε» από το 0-2 υπέρ της. Το γκολ του Μπαράλες στο 72΄ δεν φάνηκε να την ξυπνά, αντίθετα με το τυχερό τέρμα που σημείωσε ο Πάρα στο 83΄ και… άναψε για τα καλά τα αίματα. Η Μπεσίκτας είχε και το μειονέκτημα να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 73΄ λόγω της αποβολής του Χάτσχινσον και ο Αστέρας είχε το πλεονέκτημα της… άγνοιας κινδύνου. Οι Αρκάδες στρίμωξαν τον αντίπαλό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν κάποια από τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, προκειμένου να φθάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (62΄ Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (77΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (46΄ Μπαράλες), Πάρα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκιουνέν, Κουρτουλούς, Μότα, Γκιουλούμ, Φράνκο, Κάβλακ, Χάτσχινσον, Τόρε (86΄ Ουσάλ), Σόσα (72΄ Οζιακιούπ), Σαχάν (64΄ Κερίμ), Ντε Μπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή