Το ΚΚΕ προανήγγειλε κινητοποιήσεις

Το ΚΚΕ προανήγγειλε κινητοποιήσεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα συστράτευσης και προαναγγελία δυναμικών κινητοποιήσεων από το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα έκανε χθες ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. «Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση, κανείς πλέον δεν μπορεί να ζήσει με ψίχουλα», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι «το ΚΚΕ θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για την αλλαγή των συσχετισμών -των πολύ αρνητικών συσχετισμών- μέσα στο εργατικό κίνημα, σε αρχαιρεσίες, στις εκλογές, ενάντια σε όσες ηγεσίες υπονομεύσουν τη λαϊκή πάλη, υπονομεύσουν τη λαϊκή συμμετοχή. Για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη λαϊκή κοινωνική συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στο σύστημά τους, για ριζικές αλλαγές και ανατροπές μέχρι και το επίπεδο της εξουσίας».

Εν τω μεταξύ, το ΚΚΕ ανακοίνωσε χθες ότι την επόμενη Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων της έδρας του κόμματος στον Περισσό, εκδήλωση με θέμα «70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του ’44, σύγχρονα διδάγματα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει η κ. Αλέκα Παπαρήγα και θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης «Δεκέμβρης του ’44, κρίσιμη ταξική σύγκρουση» από τον Μάκη Μαΐλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή