Fashion tips: Τα χρώματα που κολακεύουν τις ξανθές

Fashion tips: Τα χρώματα που κολακεύουν τις ξανθές

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε ξανθιά, η αδερφή σας μελαχρινή και είχατε συνηθίσει να φοράει η μία τα ρούχα της άλλης, ίσως είχατε παρατηρήσει πως κάθε κομμάτι έδειχνε διαφορετικά πάνω σας.  Είναι λογικό, όσο κι αν δεν το πιστεύατε τόσο καιρό που φορούσατε την κόκκινη ζακέτα της και νιώθατε πως κάτι πάει στραβά τη στιγμή που κοιτάζατε τον εαυτό σας στον καθρέπτη. Φαινόσασταν τόσο άτονη στο πρόσωπο, ενώ πάνω στην αδερφή σας έδειχνε τόσο τέλεια γιατί έκανε αντίθεση με τις μαύρες μπούκλες της. Η καθεμία έχει τα χρώματά της, τις αποχρώσεις που δίνουν ένταση στο χρώμα των μαλλιών της και την κολακεύουν πολύ. Γι’ αυτό, λοιπόν, πριν ‘ξαναφορέσετε’ τα λάθος χρώματα σιγουρευτείτε για τους τόνους που σας ταιριάζουν.

Τα χρώματα που τονίζουν τον ξανθό τόνο των μαλλιών σας δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε. Είναι πέντε αποχρώσεις που αν τις βάλετε στη γκαρνταρόμπα σας, δεν πρόκειται να τις αποχωριστείτε ξανά.

1. Οι metallic αποχρώσεις σας ταιριάζουν πολύ.

Ήταν μέχρι να τις ανακαλύψετε: Διαλέξτε ρούχα και αξεσουάρ σε ζεστό χρυσό και glam ασημί ή bronze και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε μέρα ή για τις πιο formal εμφανίσεις σας.

2. Το λευκό είναι το χρώμα σας.

Τονίζει τα ξανθά σας μαλλιά και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν το φορούσατε συχνά, μάλλον πρέπει να αλλάξετε γνώμη.

3. Nude for the win!

Τα ρούχα στο χρώμα του δέρματος θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Αν μέχρι τώρα δεν πιστεύατε πως σας κολακεύουν, μάλλον είχατε λάθος άποψη.

4. Το απαλό ροζ είναι πιο θηλυκό απ’ όσο πιστεύετε.

Τα κομμάτια σε ροζ κουφετί είναι ρομαντικά αλλά και πολύ μοντέρνα αν τα συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ.

5. Στις μελαχρινές ταιριάζει το παστέλ κίτρινο. Οι ξανθιές προτιμούν το πιο έντονο και φωτεινό.

Η πιο λαμπερή αποχρώση κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν χρυσά και ο συνδυασμός είναι σίγουρα πετυχημένος.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή