Η Nicole Kidman δεν είναι η ‘ψυχρή πριγκίπισσα’ του Hollywood

Η Nicole Kidman δεν είναι η ‘ψυχρή πριγκίπισσα’ του Hollywood

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ανοιχτόχρωμα μάτια, η λευκή επιδερμίδα και το απρόσιτο βλέμμα της Nicole Kidman την έχουν αναδείξει στην ‘ψυχρή πριγκίπισσα’ του Hollywood, όπως την αποκαλεί ο διεθνής Τύπος κάθε φορά που αναφέρεται στην επαγγελματική της πορεία ή την προσωπική της ζωή. Η 47χρονη ηθοποιός μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό Elle για την ζωή της ως μαμά, ενώ απέδειξε ότι οι επιλογές της αλλά και ο τρόπος ζωής της δεν διέπονται από καμιά ψυχρότητα, παρά τα όσα πιστεύει ο κόσμος. 

Η Nicole Kidman παραδέχεται ότι είναι δεν είναι και ο πιο εξωστρεφής άνθρωπος στον κόσμο, όμως παρά το γεγονός ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια διάσημη και ο κόσμος νομίζει ότι την γνωρίζει καλά αφού ξέρει πολλές πληροφορίες για τη ζωή της και την καριέρα της, λίγοι είναι αυτοί που βλέπουν την συνολική εικόνα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, άλλωστε, η καλύτερή της φίλη, η τραγουδίστρια Sheryl Crow, το δημόσιο προφίλ της δεν είναι ακριβώς αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα της: «Είναι πολύ ισορροπημένη σε όλη την πορεία της (δημόσιας) ζωής της και πολλές φορές οι άνθρωποι το παρερμηνεύουν. Την βλέπουν σαν κακιά ‘βασίλισσα του χιονιού’. Δεν είναι καθόλου άνετο να περνάς από εξονυχιστική έρευνα κι εκείνη το έχει αντιμετωπίσει αυτό με μεγάλη προσοχή, κάτι που δίνει λάθος εντύπωση στον κόσμο. Δεν είναι κάποια που θα την δούμε να κάνει paddle-boarding φορώντας string. Δεν στήνει φωτογραφήσεις με τους paparazzi. Είναι κάπως παλαιάς κοπής όσον αφορά σε όλα αυτά. Δεν είναι τέτοιου τύπου star».

Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να έχει παρεξηγηθεί επειδή δεν παίζει το παιχνίδι των media και της βιομηχανίας του θεάματος όπως πολλές άλλες stars, ενώ δεν ήταν λίγα και τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για παράλογες απαιτήσεις μιας γυναίκας που εκνευριζόταν αν δεν έβρισκε το καμαρίνι της ή το ιδιωτικό αεροπλάνο ακριβώς όπως το ήθελε. Το προφίλ που παρουσιάζει μετά από τόσα πρωτοσέλιδα για το διαζύγιό της με τον Tom Cruise, για τον δεύτερο γάμο της με τον μουσικό Keith Urban αλλά και για τη γέννηση των παιδιών της, είναι τελείως διαφορετικό. Πλέον η αυστραλιανή σταρ δηλώνει αυθόρμητη κι ευτυχισμένη με την οικογενειακή της ζωή: «Έκανα το τελευταίο μου παιδί στα 43, η γιαγιά μου έκανε το δικό της στα 49. Κάθε μήνα εύχομαι να είμαι έγκυος», λέει στο Elle η ηθοποιός που καλωσόρισε την μικρή της κόρη Faith Margaret μέσω παρένθετης μητέρας το 2010. Εκτός από τα δύο παιδιά που έχει υιοθετήσει με τον Tom Cruise και την 6χρονη Sunday Rose που έκανε με τον Urban,  ελπίζει σε μια ακόμα εγκυμοσύνη. Εξάλλου, όπως λέει και για την απόφασή της να παντρευτεί μετά από ένα μόλις μήνα σχέσης με τον Keith: «Είμαι αυθόρμητη. Μου αρέσει να παντρεύομαι και μετά να γνωρίζω καλά τον άλλο. Το ξέρω ότι ακούγεται φοβερά περίεργο αλλά για μένα είναι μια πιο φυσιολογική διαδικασία». 

Η Nicole Kidman αποδίδει στον σκηνοθέτη Stanley Kubrick τα εύσημα για την επαγγελματική της πορεία μετά το ‘Eyes Wide Shut’, μια ταινία όπου ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο της: «Μου έλεγε πάντα ότι είμαι ηθοποιός για ρόλους-χαρακτήρες και όχι απλά πρωταγωνιστικούς», αποκάλυψε η Nicole που έχει βραβευτεί τρεις φορές με βραβείο Golden Globe αλλά κι ένα Oscar για το ‘The Hours’. Η ηθοποιός μετά το φετινό ‘Before I Go to Sleep’ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία ‘Paddington’ στο πλευρό της Sally Hawkins και του Hugh Bonneville.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή