Statement κολιέ: Πώς θα το συνδυάσετε σωστά

Statement κολιέ: Πώς θα το συνδυάσετε σωστά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα το έχετε ακούσει πολλές φορές πως ένα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο ουδέτερο σύνολο. Ένα μαύρο φόρεμα κομψό και στιλάτο δείχνει διαφορετικά με ένα statement κολιέ. Υπάρχει διαφορά και σίγουρα, είναι μεγάλη. Γιατί όμως να διαλέξετε ένα μεγάλο κόσμημα, αν δεν είστε φαν των αξεσουάρ ή δεν νιώθετε άνετα όταν τα φοράτε;

Την πρώτη φορά που θα φορέσετε ένα statement necklace μπορεί να σας φανεί υπερβολικό και θα θέλετε να το βγάλετε από το πρώτο λεπτό που θα το βάλετε στον λαιμό σας. Καλό είναι να του δώσετε μία ευκαιρία για να κάνει την εμφάνισή σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή. Τη δεύτερη φορά θα το φορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία, όπως και την τρίτη και πάει λέγοντας.

Πώς όμως θα πρωταγωνιστήσει στο look σας το statement κολιέ που αποφάσισατε να φορέσετε; Αρχικά, προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο κομμάτι -top, πουλόβερ ή φόρεμα– ώστε να έχετε την καλύτερη βάση που θα του αφήσει περιθώρια να ξεχωρίσει. Δυστυχώς, αν το φορέσετε με ένα πολύχρωμο top, ίσως φανεί υπερβολικό. Το ίδιο ίσως συμβεί και αν αποφασίσετε να συνδυάσετε πολλά κοσμήματα μαζί.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως ένα κόσμημα στον λαιμό είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε όλα τα βλέμματα ψηλά και όχι στα 3-4 κιλάκια που πήρατε τελευταία και δεν λένε να φύγουν από την περιφέρεια.

Δείτε τα looks εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή