Δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής;

Δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής;

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν πιστά ένα πρόγραμμα γυμναστικής είτε επειδή δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο είτε επειδή κουράζονται τόσο πολύ μέσα στη μέρα που δεν έχουν κουράγιο να πάνε στο γυμναστήριο. Δείτε ποιοι άλλοι λόγοι σας αποτρέπουν από το να γυμναστείτε χωρίς καν να το καταλάβετε:

1.Αποφεύγετε τα αγαπημένα σας φαγητά: Το πρώτο πράγμα το οποίο καταπιέζει τους ανθρώπους που θέλουν να ακολουθήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και γυμναστική είναι να απομακρύνουν από την κουζίνα τους όλα τα παχυντικά προϊόντα που δυστυχώς μπορεί να είναι και τα αγαπημένα τους. Η καταπίεση αυτή μπορεί σε βάθος χρόνου να σας αποτρέψει από την προσπάθεια για αυτό καλό είναι να βρείτε πιο διαιτητικούς τρόπους για να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά ώστε να απολαμβάνετε τα πιάτα σας. Η σωστή διατροφή δεν πρέπει να κρατάει για 2 εβδομάδες αλλά για μια ζωή.

2.Μετράτε θερμίδες: Η καταμέτρηση θερμίδων δεν πρέπει να αφορά σε όλες τρις τροφές που καταναλώνετε καθημερινά και δεν πρέπει να καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία μιας δίαιτας. Καλό είναι οι θερμίδες να είναι η βάση σας για να δημιουργείτε διαιτητικούς στόχους και όχι κάτι που θα σας αποτρέπει από την επιβράβευση.

3.Η αυτοπεποίθησή σας καθορίζεται από την γνώμη των άλλων: Εάν βασίζεστε τόσο πολύ στην άποψη των άλλων ή διαμορφώνετε μια εικόνα για τον εαυτό σας βασισμένοι στα πρότυπα ομορφιάς της βιομηχανίας του θεάματος, είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε. Μην αναζητάτε το ιδανικό και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εστιάστε στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

4.Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος γυμναστικής. Δοκιμάστε τα πάντα μέχρι να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Yoga, pilates, περπάτημα, κολύμβηση: Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε που δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να κάθεστε στον καναπέ όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο. Μην προσπαθείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν σας αρέσει μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι θα είναι αποτελεσματικό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή