Φρύδια: Πώς θα πετύχετε τέλειο σχήμα

Φρύδια: Πώς θα πετύχετε τέλειο σχήμα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για την ομορφιά ενός ανθρώπου, καθώς τονίζουν τα μάτια και καθορίζουν το βλέμμα μας . Πώς θα πετύχετε, όμως, το τέλειο σχήμα και κυριότερο τι πρέπει να ζητήσετε από την αισθητικό σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

  • Το σημαντικό είναι να μην κάνει η αισθητικός σας ένα σχήμα στα φρύδια το οποίο δεν σας αρέσει ή δεν σας κολακεύει. Για το λόγο αυτό ζητήστε της πριν ξεκινήσει να αφαιρεί τριχούλες, να σχεδιάσει με ένα άσπρο μολύβι, το σχήμα που πιστεύει πως θα ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας. Έτσι και δεν θα κάνει εκείνη λάθος και εσύ δεν θα ανησυχείτεγια το αποτέλεσμα!

 

  • Μην ξεχνάτε πως το ίδιο το φρύδι θα σας δείξει πόσο παχύ ή λεπτό πρέπει να είναι. Ο γενικός κανόνας είναι ότι πρέπει να είναι σε πάχος όσο το ½ του μικρού σας νυχιού. Ζητήστε της, λοιπόν, να μαρκάρει πάλι με το λευκό μολύβι τις τρίχες που πρέπει να αφαιρεθούν!

 

  • Για να μην νιώσετε πόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά ένα παγάκι να μουδιάσει την περιοχή.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή