Jennifer Aniston: «Δεν έχεις αποτύχει ως γυναίκα επειδή δεν έχεις τεκνοποιήσει»

Jennifer Aniston: «Δεν έχεις αποτύχει ως γυναίκα επειδή δεν έχεις τεκνοποιήσει»

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο αγαπητές stars του Hollywood κι έχει καταφέρει να διατηρήσει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό του κόσμου παρά τα πρώτα δημοσιεύματα μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt που την ήθελαν να ασχολείται περισσότερο με την καριέρα της παρά με τον γάμο της, αλλά και μετά την πίεση που δέχεται από τα μίντια να αποκτήσει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux. Η ηθοποιός έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό Allure για την απόφασή της να μην γίνει ακόμα μητέρα.

Η 45χρονη απάντησε στα δημοσιεύματα που την κατηγορούν ότι προτίμησε την καριέρα και τη δόξα θυσιάζοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία της για μητρότητα: «Δεν μου αρέσει η πίεση που μου ασκούν, αλλά και στις γυναίκες, με τη λογική ότι έχεις αποτύχει ως γυναίκα επειδή δεν έχεις τεκνοποιήσει», είπε η Aniston που πιστεύει ότι η μητρότητα είναι επιλογή για μια γυναίκα. «Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο. Επειδή δεν έχεις γεννήσει ένα παιδί δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ‘μητέρα’ σε σκυλάκια, φίλους, παιδιά φίλων», τονίζει η ηθοποιός που έχει ουκ ολίγες φορές διαψεύσει δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της.

Κάθε μήνα, άλλωστε, υπάρχει και ένα περιοδικό που υποθέτει ότι είναι έγκυος, ότι παντρεύεται ή ότι καυγαδίζει με την Angelina Jolie που πρόσφατα παντρεύτηκε τον Brad Pitt.  Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, η Aniston είχε αρνηθεί δημοσίως τις φήμες περί εγκυμοσύνης της μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών της από το κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλίτσα. Πλέον παραδέχεται ότι κάθε φορά που τα μίντια αναφέρονται στην απόφασή της να μην γίνει μητέρα, πληγώνεται και είναι ό,τι πιο επώδυνο έχει αντιμετωπίσει από τότε που έγινε διάσημη: «Είναι τόσο επώδυνο να με κατηγορούν ότι βάζω πρώτα την καριέρα μου και μετά την επιθυμία μου να γίνω μαμά. Το λένε συνέχεια για μένα: Ότι με απασχολεί τόσο πολύ η δουλειά μου και ο εαυτός μου και ότι είμαι εγωίστρια που δεν θέλω να κάνω παιδιά».

Αυτή η πίεση, όπως λέει η Jennifer, δεν είναι μόνο μεγάλη για την ίδια αλλά για όλες τις γυναίκες: «Έχω πολλές φίλες που έχουν αποφασίσει να μην κάνουν παιδιά, που δεν έχουν παιδιά ή που προσπαθούν να κάνουν αλλά δυσκολεύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που τα παιδιά δεν υπάρχουν στις ζωές των ανθρώπων και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει υποθέσεις» και για αυτό όπως τονίζει είναι κάτι «αγενές, προσβλητικό και αδαές». Η ηθοποιός μετά από αυτές τις δηλώσεις, φυσικά, δεν έδωσε πιο σαφή απάντηση για τον αν σκοπεύει να κάνει παιδιά αλλά μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Justin Theroux. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαστε ίσοι. Με φροντίζει και είναι μανιακά πιστός και πέρα από το αναμενόμενο προστατευτικός. Το δείχνει με τον τρόπο που προσέχει τα σκυλάκια μας, εμένα και τους φίλους». Όσο για αν κάνουν σχέδια για γάμο, η Jennifer Aniston δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και αρκέστηκε στο να εκμυστηρευτεί ότι ο γάμος είναι κάτι που συζητούν όλη την ώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή