Δοκιμασία Αστέρα στην Κομοτηνή

Δοκιμασία Αστέρα στην Κομοτηνή

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eχει καταφέρει να βγάλει με επιτυχία ένα δύσκολο πρόγραμμα και αναζητεί ακόμη ένα «τρίποντο» για να μείνει στα πρώτα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην Κομοτηνή (15.00, novasports 2, HD2) κόντρα στον Πανθρακικό χωρίς τον Ουσέρο τον οποίο πλέον δεν υπολογίζει ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής των Αρκάδων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Netropolis» γνωστοποίησε γιατί ο Αργεντίνος μέσος για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα είναι εκτός αποστολής: «Οπως είναι η κατάσταση, ο παίκτης ναι μεν είναι στην Τρίπολη, αλλά η ψυχή του δεν είναι εκεί».

Στον Πανθρακικό που αναζητεί εναγωνίως βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ο Μανουέλ Ρόκα δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σερφά και Ιγκορ.

Στην Κέρκυρα (15.00, novasports 3) η τοπική ομάδα, απέναντι στον Εργοτέλη, αναζητεί την επιστροφή στις νίκες. Οδηγός για τους Φαίακες θα είναι η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ταξίδευσαν στο νησί του Ιονίου με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Ταουσιάνη ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους Μέγι, Γιοβάνοβιτς και Λυκογιάννη.

Αγώνας ειδικών συνθηκών θα διεξαχθεί ανάμεσα στη Βέροια και στη Νίκη Βόλου (17.15, novasports 6). Οι Θεσσαλοί, οι οποίοι παρουσιάζουν σημάδια διάλυσης, θα ταξιδεύσουν αυθημερόν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και είναι χαρακτηριστικό ότι τα έξοδα για το πούλμαν της αποστολής θα πληρώσουν οι οπαδοί της ομάδας.

Στο Αγρίνιο (17.15, novasports 4) ο Παναιτωλικός φαντάζει το φαβορί στον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Ατρόμητος – Λεβαδειακός (17.15, novasports 2, HD2) και ΟΦΗ – Καλλονή (17.15, novasports 3).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή