Contouring: Πώς να κάνετε σωστή φωτοσκίαση

Contouring: Πώς να κάνετε σωστή φωτοσκίαση

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να αποκτήσετε τέλειες γωνίες στο πρόσωπο όπως οι πανέμορφες stars του κινηματογράφου; Το contouring θα σας βοηθήσει να μακιγιάρετε το πρόσωπό σας κρύβοντας τις ατέλειες και τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Στο βίντεο θα δείτε βήμα-βήμα πως θα εφαρμόσετε στο σπίτι την επαγγελματική τεχνική της φωτοσκίασης χρησιμοποιώντας ματ πούδρα, contouring powder, ένα προϊόν για λάμψη, ένα μικρό κι ένα μεγαλύτερο πινέλο. 

Αρχικά εφαρμόζετε με το μεγάλο πινέλο την πούδρα contouring στα μήλα και στο περίγραμμα του σαγονιού. Με το μικρό πινέλο εφαρμόζετε την ίδια πούδρα δεξιά και αριστερά της μύτης για να την μικρύνετε, στην κορυφή της μύτης και στη γέφυρα της μύτης δίπλα στο βλέφαρο. Με το προϊόν λάμψης τονίζετε το ίδιο σημείο στα μάτια αλλά και πάνω από τα χείλη. Τελειώνετε το contouring εφαρμόζοντας την ματ πούδρα γύρω από τη μύτη και τα μάτια για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή