Ηλεκτρισμένα μαλλιά; 4 μυστικά για να τα επαναφέρετε

Ηλεκτρισμένα μαλλιά; 4 μυστικά για να τα επαναφέρετε

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως τα ηλεκτρισμένα μαλλιά μπορεί να είχε χειρότερο και από το φριζάρισμα καθώς δεν μπορούν να χτενιστούν και γενικά είναι δύσκολο να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και σταματήστε μια για πάντα τα ηλεκτρισμένα μαλλιά.

Μην βάλετε conditioner. Το conditioner θα κάνει τα μαλλιά σας πιο λεία. Προτιμήστε ένα after product που θα τα προστατέψει αλλά και θα τους δώσει το βάρος που χρειάζονται!

Προσέξτε τη χτένα που χρησιμοποιείτε. Μία χτένα κακής ποιότητας και με σκληρές άκρες μπορεί όχι μόνο να καταστρέψει την τρίχα αλλά και να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται ηλεκτρισμένα.

Προϊόν κατά του φριζαρίσματος και για τον ηλεκτρισμό. Δώστε έμφαση στις άκρες των μαλλιών. Στο επάνω μέρος αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε για να μην φαίνονται τα μαλλιά σας λιπαρά και λαδωμένα. Μην ξεχνάτε να βάζετε λακ πρώτα πάνω στα χέρια σας και έπειτα να την τοποθετήσετε στα μαλλιά σας, απλώνοντάς την ομοιόμορφα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή