Το Vodafone Smart mini στα 49,90€, με κέρδος την αξία του σε δωρεάν χρόνο ομιλίας

Το Vodafone Smart mini στα 49,90€, με κέρδος την αξία του σε δωρεάν χρόνο ομιλίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU μπορούν τώρα να αποκτήσουν το Vodafone Smart mini μόνο με 49,90€ και να κερδίσουν την αξία του σε δωρεάν χρόνο ομιλίας. Έτσι, θα απολαμβάνουν για 5 μήνες, ακόμα περισσότερη επικοινωνία και mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone. 

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU θα πρέπει, αφού αποκτήσουν τη συσκευή, να αποστείλουν τον 10ψήφιο κωδικό, που θα βρουν πάνω στη συσκευασία της, με δωρεάν SMS στο 1379. Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα, επιπλέον 10€ χρόνο ομιλίας στο υπόλοιπό τους κάθε μήνα, με την πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω, για τους επόμενους 5 μήνες, από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Το Vodafone Smart mini διαθέτει λειτουργικό Android, επεξεργαστή 1 GHz, μνήμη RAM 512 Mb και οθόνη αφής 3,5” HVGA TFT.  Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2 MP, συνδεσιμότητα 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και A- GPS τελευταίας τεχνολογίας.

Με το Vodafone Smart mini και την μοναδική προσφορά της Vodafone, οι συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone  και CU μπορούν να είναι συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή